‘Houd me Vast’-cursus relatietherapie

Wanneer je snel je relatie wilt verbeteren en bereid bent daar hard voor te werken, is de ‘Houd me Vast’-cursus wat voor jullie

Een ‘Houd me vast’-cursus helpt om je partnerrelatie te verbeteren. Het is een soort EFT therapie in sneltreinvaart, je behandelt dezelfde onderwerpen als in individuele EFT therapie, maar in een hoog tempo en met veel inzet van jullie zelf tussen de sessies door.

Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen en uit te spreken naar elkaar. Je leert jezelf en elkaar beter begrijpen. Dit alles zorgt voor meer rust, meer verbinding en een stevigere basis van jullie relatie. Uit allerlei onderzoek blijkt dat de Houd me Vast training enorm snel en blijvend je relatie verbetert.

De Houd me Vast training is echt een cadeau voor jezelf, elkaar en jullie eventuele (toekomstige) kinderen!

In de houd me vast training leren jullie onder andere:

Hoe liefde werkt: begrijp je emoties in termen van verbinding
Onderzoeken en veranderen van (destructieve) patronen binnen jullie relatie
Je gevoeligheden in de relatie herkennen
Op een andere manier omgaan met de moeilijke momenten die in jullie relatie zijn voorgevallen
Praten over jullie intimiteit en verlangens en eventuele drempels hierin
Hoe jullie een veilige basis kunnen bouwen om moeilijke dingen te kunnen bespreken.
De Houd me Vast training bestaat in allerlei vormen, met allen dezelfde inhoud. De leiding van de ‘Houd me vast’-bijeenkomsten is in handen van EFT-therapeuten, die getraind zijn in het ‘Houd me vast’-trainingsprogramma.

Deze Houd me Vast training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 9:00-17:00 en wordt gegeven door Lotte van Hoorn, psychotherapeut en GZ-psycholoog, systeemtherapeut en gecertificeerd EFT-therapeut en Maaike Martens, systeemtherapeut/gevorderd EFT-therapeut. 

We bieden de training aan in een intieme setting met een kleine groep, zodat we elk stel begeleiding op maat kunnen bieden tijdens de training. Aan deze training doen maximaal zes stellen mee. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner, waarbij je deels begeleid wordt door ons. Tijdens de training werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerk opdrachten. Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner!

Nieuwe cursus: 30 september en 8 oktober 2023

WAAR

Locatie: Mauritsstraat 100, 3583HW in Utrecht 

KOSTEN

€850,- per stel, inclusief het boek Houd me Vast van Sue Johnson, werkboek en uitgebreide lunch.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met mij op.

​Wanneer je snel je relatie wilt verbeteren en bereid bent daar hard voor te werken, is de Houd me Vast cursus wat voor jullie.